Jouw lichaam, jouw tijd, jouw tempo

 

Basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen (her)ontdek je de lol van bewegen en leer je te luisteren naar je lichaam.

 

Een les SlowRun duurt ruim een uur en bestaat uit een warming-up, afwisselend stevig wandelen en SlowRunnen, oefeningen en een cooling-down. Bij de oefeningen kun je denken aan looptechniek, mindfulness, kracht, core stability en ademhaling. Ook komt een aantal leefstijlthema's aan bod, zoals slaap, voeding en hormonen. 

 

Waarom meedoen? Omdat het gewoon heerlijk is om goed voor jezelf te zorgen. Buiten in beweging zijn maakt je trots op jezelf en geeft je zelfvertrouwen.

 

De focus ligt niet op de gelopen afstand of snelheid, maar op bewust en in het moment lopen en voelen wat jouw lichaam je aangeeft.

 

Prijs voor de 10-weekse cursus SlowRun is €149.

 

Startdata 10-weekse cursus SlowRun:

- woensdagochtend 4 september, 10:15 uur

- donderdagavond 5 september, 19:15 uur 

 

De cursussen starten bij minimaal 4 en met maximaal 12 deelnemers. De avondcursus zal door het eerder donker worden niet in het bos gegeven kunnen worden. Deze start vanaf een locatie nabij Eemplein.

 

Zou je SlowRun graag eerst eens willen ervaren? Dat kan! 
Op donderdagavond 22 augustus en woensdagochtend 28 augustus staan proeflessen gepland, waar je bij aan kan sluiten. Het is ook mogelijk om samen een ander moment af te spreken. Meld je onderstaand aan voor een proefles.

 

Locatie: bos Birkhoven